ZOETE WORTELSCHIJFJES

ZOETE WORTELSCHIJFJES

4 tot 6 grote wortels, olie, 1 tl mosterdpoeder, 2 el esdoornsiroop, 1 el amandelsnippers

  • Snij de wortels in plakjes en blancheer ze gaar. 
  • Verwarm de olie en voeg er mosterdpoeder en esdoornsiroop aan toe. 
  • Laat onder voortdurend roeren 3 minuten sudderen. 
  • Overgiet de wortelschijfjes met de saus en versier ze met de geroosterde amandelen.


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken