WAKAMESLA

WAKAMESLA

1,5 kop radijs in schijfjes, 2 koppen komkommersneetjes, 1 kl zout, 2 el citroensap, 50 g verse wakame, 1 kop ajuin in schijfjes, 250 g tofu, shoyu

  • Meng de radijs met de komkommer, het zout en het citroensap en zet dit een kwartier opzij. 
  • poel de wakame en snij de groente in reepjes, fruit de ajuin in een weinig olie en schik de wakame erop, beetje zout erbij. 
  • Na een tijdje wat water toevoegen en 20 minuten met gesloten deksel laten sudderen. 
  • Beetje shoyu erbij, 10 minuten laten koken, de in dobbelsteentjes gesneden tofu erop leggen gedurende de laatste 5 minuten. 
  • Laten afkoelen en mengen met de gepekelde groenten.


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken