SPLITERWTENSCHOTEL

SPLITERWTENSCHOTEL

olie, 1 grote ajuin, 1 pond seitan, 1 pond spliterwten, 2 tl koenjit, kombu

  • Zet de geweekte spliterwten op met de kombu en laat ze 25’ koken. 
  • Verhit de olie en fruit de fijngesneden ajuin. 
  • Dan de kurkuma erbij, enkele minuten laten stoven en de gemalen seitan toevoegen. 
  • Als alles gaar is de uitgelekte spliterwten eronder mengen. 
  • Op smaak brengen met shoyu of zout.


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken