JAPANSE KOOLSALADE

JAPANSE KOOLSALADE

500 g witte of spitskool, 2 el sesamolie, 1 el umesu, 1 el shiromiso, 1 el shoyu, 2 el sesamzaadjes, 1 kleine wortel of enkele radijsjes

  • Snij de kool in zo dun mogelijke reepjes. 
  • Meng olie, umesu, shiromiso en shoyu zorgvuldig in een kommetje. Rooster het sesamzaad. 
  • Schep de dressing door de kool en strooi er de sesamzaadjes overheen. versier met radijsjes of wortelschijfjes.


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken