BOELGOERSALADE

BOELGOERSALADE

1 k boelgoer, 2 k water, 0,5 k peterselie, 1 k fijngesneden bieslook, 3 blaadjes kruizemunt, 1 pond rijpe tomaten, zeezout, 0,75 k zonnebloemolie, sap van 4 citroenen

  • Breng het water aan de kook en gooi de boelgoer erin, laat zowat een kwartier koken en dan afkoelen. 
  • Maak een sausje van de olie, het citroensap, een snuifje zout en ev. enkele druppels diksap en giet dit over boelgoer. 
  • Goed mengen en laten trekken. 
  • Snij de tomaten in stukjes, roer er de kruiden doorheen en meng dit met de boelgoer. 
  • Nog minstens een uur laten trekken.


Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer.
Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties. Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Cookie-instelling bewerken